Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги І категорії в Івано-Франківській області - Гончаренко, Олена Федорівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі виконані обґрунтовано місце розташування асфальтобетонного заводу, підібрано та розраховано конструкцію дорожнього одягу, визначено необхідну продуктивність підприємства. Розраховано склади асфальтобетонних сумішей, що необхідні для будівництва автомобільної дороги та, відповідно, будуть випускатися на асфальтобетонному заводі. Встановлені об’єми складів сировинних матеріалів, підібрано основне технологічне обладнання підприємства, розроблено технологічну схему виробництва асфальтобетонних сумішей та розраховано їх вартість.
Keywords: автомобільна дорога; дорожній одяг; асфальтобетонна суміш; технологія; щебенево-мастикова асфальтобетонна суміш; калькуляція вартості