Аналіз методів визначення похибок та невизначеності вимірювань в інформаційно-вимірювальній системі тиску - Приходько, Максим Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В дипломній роботі в результаті дослідження було визначено, що існуючі методи вимірювання тиску на цей час можуть характеризуватися похибкою або невизначеністю вимірювань. В роботі проведений огляд методів визначення похибок та невизначеності вимірювань в інформаційно-вимірювальній системі тиску можливих компонентів вимірювального каналу системи та метрологічних характеристик датчиків тиску.
Keywords: вимірювання; інформаційно-вимірювальна система; невизначеність вимірювань; похибка вимірювань; тиск