Методологія навігації автономних мобільних роботів у невизначених середовищах - Хоменко, Ю. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В доповіді розглянуто методологію навігації для автономних мобільних роботів з урахуванням невизначеної навколишнього середовища.
Keywords: автономний мобільний робот; схеми навігації автоном- них мобільних роботів; методи навігації автономних мобільних роботів; 004.932