Геодезичний супровід капітального ремонту вулиці Дніпровська у місті Павлоград - Агеєв, Максим Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В ході виконання геодезичних робіт при капітальному ремонті вулиці Дніпровська у місті Павлоград проведено аналіз нормативно-правового забезпечення, ретельно вивчено характеристику дороги та побудовано цифрову модель місцевості.
Keywords: автомобільна дорога; капітальний ремонт; геодезичний супровід; Civil 3D; цифрова модель місцевості