Удосконалення технології діагностування енергосистем електромобіля - Акімов, Артем Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об'єкт дослідження – процеси функціонування енергосистеми електромобіля. Мета проекту – удосконалити методику діагностування енергосистеми електромобіля для підвищення її надійності, безпеки та ефективності експлуатації. Методи дослідження – аналітичні дослідження, математичне моделювання, системний аналіз.
Keywords: електромобіль; силова установка (СУ); технологія; електродвигун; метод; діагностика