Комплекс інженерно-геодезичних вишукувань на ділянці автомобільної дороги Т1401 Смільниця – Старий Самбір з км 12+000 до км 14+984. Частина 2. Камеральна обробка польових інженерно-геодезичних вишукувань з побудовою цифрової моделі місцевості - Філоненко, Вероніка Олексіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: аналіз функціональних можливостей програмних комплексів для обробки результатів геодезичних вимірювань, розгляд технології камеральної обробки польових геодезичних вимірювань, визначення місцезнаходження точок опорної геодезичної мережі, обробку результатів комбінованої зйомки ділянки місцевості, що виконано в першій частині комплексної кваліфікаційної роботи, побудовано цифрову модель території та рельєфу ділянки автомобільної дороги Т1401 Смільниця – Старий Самбір з км 12+000 до км 14+984.
Keywords: вишукування; геодезична зйомка; опорна геодезична мережа; рельєф; ситуація; цифрова модель місцевості