Нечітка модель оцінки рівня підготовки футболістів - Цвіренко, Максим Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проведено аналіз проблеми оцінки фізичної підготовки футболістів. Визначені вхідні, вихідні лінгвістичні змінні, їх функції належності. Розроблено еталонну модель фізичної підготовки футболістів. Проведені розрахунки для еталонної моделі фізичної підготовки футболістів. Наведено приклади використання розробленої еталонної моделі фізичної підготовки футболістів.
Keywords: критерій; нечітка множина; регресія; футболіст