Удосконалення методики перевірки працездатності зчеплення легкового автомобіля з двомасовим маховиком - Головко, Артем Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі проведено аналіз сучасних конструкцій трансмісій легкових і вантажних автомобілів, а також аналіз засобів і методів їх діагностики. Також у роботі зроблено аналіз конструкцій трансмісій, та класифікація щеплень які використовуються на сучасних автомобілях. У роботі розраховано и наведено планувальні рішення ділянки з обслуговування та ремонту трансмісій легкових автомобілів. Розроблені технологічні інструкції Д, ТО та ремонту зчеплення автомобіля VolkswagenGolf.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ТРАНСМІСІЯ; ЗЧЕПЛЕННЯ; ДІАГНОСТИКА; ДВОМАСОВИЙ МАХОВИК; ОБЛАДНАННЯ; РЕМОНТ; МАХОВИК; ДІЛЯНКА