ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ ДАТЧИК СКЛАДУ БЕНЗОЕТАНОЛУ ДЛЯ ПАЛИВНОЇ СИСТЕМИ ДВЗ - Бганцев, В. М.; Гладкова, Н. Ю.; Бганцев, В. Н.; Bgantsev, V.; Hladkova, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Визначено необхідність контролювання складу бензоетанолу в паливній системі ДВЗ транспортного засобу, який використовує цей вид біопалива. Запропоновано конструкцію експериментального датчика складу бензоетанолу.
ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫЙ ДАТЧИК СОСТАВА БЕНЗОЭТАНОЛА ДЛЯ ТОП-ЛИВНОЙ СИСТЕМЫ ДВС
EXPERIMENTAL SENSOR OF THE BENZOETHANOL COMPOSITION FOR EN-GINE FUEL SYSTEM
Keywords: бензоетанол; датчик складу бензоетанолу; паливна система; бензоэтанол; датчик состава бензоэтанола; топливная система; benzoethanol; biofuel sensor; fuel system; 621.4.001.4:573.6.086.853:661.72