Проект поста діагностики підвіски легкових автомобілів у складі СТО міського типу - Котелька, Сергій Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета проекту – зниження витрат на діагностику. ТО и Р легкових автомобілів. У дипломному проекті проведено технологічний розрахунок з метою визначення можливості організації поста діагностування ходової частини легкових автомобілів. Виконано підбір діагностичного обладнання. Проведено техніко-економічний аналіз запропонованих в проекті рішень. Розроблені технологічні інструкції діагностування систем що забезпечують безпеку руху автомобіля.
Keywords: виробничо-технічна база; технологічний розрахунок; трудомісткість; обладнання; ділянка; діагностика; підвіска; рульове керування