Технологія та організація виконання робіт з підвищення транспортно-експлуатаційного стану ділянки дороги М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ км 168+209 – км 189+000 - Тимуш, Вадим Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Під час виконання дипломного проекту було проаналізовано аналіз природно-кліматичних умов експлуатації. Виконано аналіз експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги, обґрунтування видів та розрахунок об'ємів робіт, експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги, технології та організації виконання робіт з поточного та капітального ремонту автомобільної дороги, контроль якості виконання робіт, охорона праці та навколишнього середовища.
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; капітальний ремонт; поточний ремонт; експлуатаційне утримання дороги; контроль якості; охорона праці