АСФАЛЬТОПОЛІМЕРБЕТОНИ, ВИГОТОВЛЕНІ ШЛЯХОМ ВВЕДЕННЯ ПОЛІМЕРУ БЕЗПОСЕРЕДНЬО В СУМІШ - Пиріг, Я. І.; Галкін, А. В.; Свинарьов, М. А.; Корюк, В. П.; Ільїн, Я. В.; Пыриг, Я. И.; Галкин, А. В.; Свинарев, М. А.; Корюк, В. П.; Ильин, Я. В.; Золотарев, В. А.; Pyrig, Y.; et al. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Розглянуто можливість виготовлення асфальтополімербетонів шляхом введення полімеру типу СБС безпосередньо в суміш кам’яних матеріалів. Показано вплив технологічних факторів виготовлення асфальтополімербетонних сумішей на фізико-механічні показники якості асфальтополімербетонів.
АСФАЛЬТОПОЛИМЕРБЕТОНЫ, ИЗГОТОВЛЕННЫЕ ПУТЕМ ВВЕДЕНИЯ ПОЛИМЕРА НЕПОСРЕДСТВЕННО В СМЕСЬ
ASPHALTPOLYMERCONCRETE MADE BY ADDING POLYMER DIRECTLY IN A MIXTURE
Keywords: бітум; полімер; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон; міцність; битум; полимер; асфальтобетонная смесь; прочность; bitumen; polymer; asphalt mix; asphalt concrete; strength; 625.855