Визначення оптимальних параметрів покриття для деталей прес-форм методом теорії планування експерименту - Літенко, А. В.; Litenko, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній універститет, 2024)
Встановлено оптимальні значення твердості, шорсткості поверхні сталі 3Х3М3Ф, товщини покриття, що наноситься, з точки зору зносостійкості деталей об'ємного гідроприводу. Під час обробки результатів експерименту використовувався метод математичного моделювання.
Determination of optimal coating parameters for details press-form by the method of experiment planning
Keywords: підкладка; адгезія; відшаровування; шорсткість; зносостійкість; математичне моделювання; substrate; adhesion; peeling; roughness; wear resistance; mathematical modeling.; 621.785