Удосконалення інтермодальних транспортно-логістичних систем доставки зерна у міжнародному сполученні - Пономарьов, Данило Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі представлено методику вибору раціональної схеми доставки зерна у міжнародному сполученні за участю різних видів транспорту на основі встановлених закономірностей їх розподілення по основним торговим напрямкам.
Keywords: взаємодія видів транспорту; витрати; ринок зерна; транспортно-логістична схема; система доставки