Розробка методу вибору оптимального способу ремонту зношених міських газових мереж - Бардаков, Валерій Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведено аналіз проблеми вибору методу ремонту ділянки газопроводу за багатьма критеріями; розроблено загальну постановку задачі вибору оптимального методу ремонту ділянки газопроводу за багатьма критеріями; проведено аналіз експертних методів прийняття рішень; розроблено метод вибору оптимального методу ремонту ділянки газопроводу за багатьма критеріями; наведено приклад використання розробленого методу вибору оптимального методу ремонту ділянки газопроводу за багатьма критеріями.
Keywords: альтернатива; газові мережі; критерій метод аналізу ієрархій; TOPSIS