ФОРМУВАННЯ І ДОСЛІДЖЕННЯ КОМПЛЕКСНОЇ СИСТЕМИ КОМБІНОВАНОГО ПРОГРІВУ ДВИГУНА І ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ - Грицук, І. В.; Грицук, И. В.; Grytsuk, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Запропоновано метод формування оптимального температурного стану двигуна і транспортного засобу за допомогою комплексної системи комбінованого прогріву на основі теплових акумуляторів фазового переходу. Наведена структура комплексної математичної моделі для дослідження і формування комплексної системи комбінованого прогріву при використанні на транспорті.
ФОРМИРОВАНИЕ И ИССЛЕДОВАНИЕ КОМПЛЕКСНОЙ СИСТЕМЫ КОМБИНИРОВАННОГО ПРОГРЕВА ДВИГАТЕЛЕЙ И ТРАНСПОРТНОГО СРЕДСТВА
DEVELOPMENT AND RESEARCH OF THE COMPLEX SYSTEM OF COMBINED WARMING UP OF ENGINES AND VEHICLES
Keywords: оптимальний температурний стан; комплексна система комбінованого прогріву; транспортний засіб; оптимальное температурное состояние; комплексная система комбинированного прогрева; транспортное средство; optimal temperature condition; complex system of combined heating; vehicle; 621.43+621.43.016.4-57+536.421+541.6:541.183