Викладання та вивчення французької мови як другої іноземної в середовищі ІКТ - Шамрай, Олена Василівна; Shamrai, Olena (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Розглянуто загальні питання використання електронних освітніх ресурсів під час викладання та вивчення французької мови як другої іноземної в середовищі ІКТ. Зазначено пе реваги та недоліки інформатизації викладання іноземних мов. Надано стислу характеристику деяких електронних освітніх ресурсів французької мови.
Teaching and learning French as a second foreign language in the ICT environment
Keywords: електронні освітні ресурси; друга іноземна мова; французька мова; інформаційно-комунікаційна технологія; electronic educational resources; second foreign language; French language; information and communication technologies; 004.032.6: [371.315:811]; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.102.0.125