Аналітична модель обслуговування експортних вантажів у морських портах - Коскіна, Юлія Олексіївна; Дрожжин, Олексій Леонідович; Koskina, Yuliia; Drozhzhyn, Oleksii (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У статті розглянуто основний вид діяльності портового оператора на оперативному рівні – відвантаження на експорт контрактної партії вантажу. Цей процес складається з 3 складових – транспортування контрактної партії вантажу до порту; пошук партії вантажу в порту; безпосереднє завантаження на судно. Для кожного з цих етапів зафіксовано часові точки відліку його початку та закінчення, а також визначено функції портового оператора. Визначено причиново-наслідкові звʼязки в часі.
Analytical model of servicing export cargo in sea ports
Keywords: морський порт; експортні навалочні вантажі; завантаження; обслуговування вантажів у порту; sea port; export bulk cargoes; loading; cargo handling; 656.073.28; 10.30977/BUL.2219-5548.2024.104.0.112