Формування раціональної технології доставки тарно-штучних вантажів у міжнародному сполученні ТОВ «Глобал Трек». Частина 2. Підвищення якості обслуговування замовників ТОВ «Глобал Трек» у міжнародному сполученні - Дяченко, Роман Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
За комплексним показником оцінки якості транспортного обслуговування визначено, що альтернативна схема достави вантажів LTL в міжнародному сполученні у складі збірних відправлень із застосуванням технології крос-докінг має вищий рівень якісного показника, ніж за існуючою FTL, внаслідок мінімізації непродуктивних простоїв рухомого складу під час доставки в кожній ланці складної системи. Технологічний ефект (23,4 год.) отримано за рахунок зменшення часу доставки вантажів за раціональною технологією доставки. Збільшення величини показника оцінки якості обслуговування на 39 % також свідчить про раціональністю альтернативної схеми доставки вантажів LTL у складі збірних відправлень. Результати дослідження можуть бути використані в роботі транспортно-експедиторських та логістичних підприємств при плануванні та організації доставки вантажів замовникам у міжнародному сполученні. Рекомендації по впровадженню: результати досліджень можуть бути використані в роботі транспортно-експедиторських та логістичних підприємств при плануванні та організації доставки вантажів у міжнародному сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: міжнародне сполучення; якість; час доставки; крос-докінг; ресурси; збірні відправлення; раціональна технологія