Обґрунтування застосування матеріалів для нанесення дорожньої розмітки під час виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі Київ-Овруч на ділянці км 83+000 – км 103+000 в Київській області - Назаренко, Богдан Леонідович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, проаналізовані сучасні матеріали для дорожньої розмітки, технології нанесення розмітки та вибрана фарба в результаті економічних розрахунків, розроблено технологія ремонту вибоїн, захисного шару зносу із гарячої асфальтобетонної суміші, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, також розглянуті питання контролю якості виконаних робіт.
Keywords: дорожня розмітка; асфальтобетонна суміш; асфальтобетонне покриття; технологічна схема; експлуатаційне утримання дороги; поточний ремонт