Рейдерство в Україні: оцінка сучасного стану, причини та перспективи розвитку - Нестеренко, В. Ю. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
В статті розглянуто основні причини появи рейдерства як соціально-економічного явища в Україні, досліджено його сучасні масштаби та визначено перспективи та наслідки подальшого поширення.
Keywords: рейдерство; підприємство; право власності; держава; законодавство; raider grab; factory; property right; state; legislation; 658.15