Результати дослiдження осiдань гуртожитку ХНАДУ №5 у 2018 роцi - Мусієнко, І. В.; Казаченко, Л. М.; Musiienko, I.; Kаzachenko, L.; Мусиенко, И. В.; Козаченко, Л. М. (Харківський національний автомобильно-дорожній університет, 2019)
Розглядається дослідження вертикальних осідань гуртожитку ХНАДУ № 5 у 2018 році. Необхідність спостереження за осіданнями будівлі викликана ситуаційним розташуванням будівлі на частково штучному схилі зі стрімким перепадом висот. На основі аналізу динаміки зміни переміщень у часі зроблено висновки щодо вертикальних переміщень будівлі.
The results of the research of KhNAHU hostel No.5 subsidence in 2018
Результаты исследования оседания общежития ХНАДУ №5 в 2018 году
Keywords: вертикальне осідання інженерної споруди; репер; нівелір; нівелірний хід; відмітка; річна динаміка зміни осідань будівлі; vertical subsidence of engineering structures; rapper; level; leveling course; mark; the annual dynamics of changes in the drawdown of the building; вертикальное оседание инженерного сооруже-ния; репер; нивелир; нивелирный ход; отметка; годовая динамика изменения оседаний сооружения; 528.482.4