Проект ділянки з обслуговування ходової частини легкових автомобілів у складі міської СТО - Александрова, Олександра Станіславівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено зону діагностування автомобіля.
Keywords: СТО; ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗРАХУНОК; ХОДОВА ЧАСТИНА; САЙЛЕНТ-БЛОК