Топографо-геодезичні вишукування для складання проекту електропостачання літніх будинків в с. Дачне Зміївського району Харківської області - Вахтанін, Сергій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі проведено інженерно-геодезичні вишукування на ділянці проектування, огляд чинних нормативних документів та аналіз сучасних геодезичних приборів та обладнання. Розроблено документацію, яка є вихідними даними для розробки проекту енергопостачання літніх будинків, що розташовані на території діючого санаторію. Складено план місцевості та всю необхідну супроводжувальну документацію.
Keywords: комплекс інженерно-геодезичних вишукувальних робіт для складання плану ділянки місцевості; сучасні геодезичні прилади; інженерно–геодезичні вишукування; державна геодезична мережа; топографічне знімання; ділянка місцевості; комунікації