Удосконалення доставки меблевих виробів компанією «МебельОК» в місті Київ - Джумайло, Євгеній Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «МебельОК» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2026 році. Область застосування: Результати розробки можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки меблевих виробів за допомогою автомобільного транспорту в міському сполученні.
Keywords: технологія; доставка; меблеві вироби; маршрут; узгодження; економічний ефект