Ефективність швидкісного нагріву і охолодження при рекристалізаційному відпалі заготовок із тонколистової холоднокатаної сталі ДВЗ - Войтенко, Е. В.; Сазонов, О. В.; Voitenko, Е.; Sazonov, О. (Харківський національний автомобільно-дорожній універститет, 2024)
Розроблена технологія знеміценювального швидкісного рекристалізаційного відпалу холоднокатаного тонколистового прокату сталі 50 для поліпшення технологічної пластичності при збереженні міцності заготовок, що призначені для виготовлення виробів способами холодного пластичного деформування.
Еfficiency of rapid heating and cooling during recrystallization annealing of billet made of thin sheet cold rolled steel
Keywords: лючові слова: холоднокатаний тонколистовий прокат; сталь 50; рекристалізаційний відпал; швидкісний нагрів швидкісний нагрів; швидке охолодження; мікроструктура; механічні властивості; здатність до штампування; cold-rolled thin sheets; steel 50; recrystallisation annealing; high-speed heating; rapid cooling; microstructure; mechanical properties; stamping ability; 69.017:539