Імітаційне моделювання параметрів дорожнього руху у критичних ситуаціях на транспортній мережі - Капінус, С. В.; Капинус, С. В.; Kapinus, S. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
У статті доведено результати експериментальних досліджень параметрів дорожнього руху на вулично-дорожній мережі м. Харків при зміні схем організації дорожнього руху у разі виникнення критичних ситуацій. Розроблено імітаційні моделі у програмному середовищі PTV VISSIM та запропоновано їх застосування у системах управління дорожнім рухом.
Имитационное моделирование параметров дорожного движения в критических ситуациях на транспортной сети
Imitating simulation of road traffic parameters in critical situations in the transport network
Keywords: імітаційне моделювання; параметри дорожнього руху; показники ефективності; схеми організації дорожнього руху; имитационное моделирование; параметры дорожного движения; показатели эффективности; схемы организации дорожного движения; simulation; parameters of traffic; performance indicators; schemes for organizing traffic; 656.1:681.5.004.94