ВИЗНАЧЕННЯ НАЙБІЛЬШ ЕФЕКТИВНИХ ТЯГОВИХ ДЖЕРЕЛ СТРУМУ ДЛЯ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ - Аргун, Щ. В.; Arhun, Shch. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проведено аналіз сучасних накопичувачів енергії. Визначено, що для міського громадського електротранспорту як тягову акумуляторну батарею ефективніше використовувати ультраконденсатори, а для малолітражного міського електромобіля – літій-іонні акумулятори.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ НАИБОЛЕЕ ЭФФЕКТИВНЫХ ТЯГОВЫХ ИСТОЧНИКОВ ТОКА ДЛЯ ЭЛЕКТРОМОБИЛЕЙ
DETERMINATION OF THE MOST EFFECTIVE TRACTION SOURCES OF CURRENT FOR THE ELECTRIC VEHICLES
Keywords: тягова акумуляторна батарея; джерело струму; електромобіль; тяговая аккумуляторная батарея; источник тока; электромобиль; traction battery; current source; electric vehicle; 629.341