Роль та значення інформаційних технологій у підготовці професійного фахівця в умовах сталого розвитку - Шимко, О. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Стаття присвячена питанню ролі та значення інформаційних технологій у підготовці професійного фахівця в умовах сталого розвитку. У статті розглянуто теоретико-методологічні засади які базуються на сучасних концепціях та теоріях інформаційного суспільства, освіти, інноваційної діяльності та сталого розвитку.
Keywords: інформаційні технології; підготовка професійних фахівців; сталий розвиток; електронне навчання; віртуальні лабораторії; симулятори; аналіз даних; ефективне використання ресурсів; інтерактивні інструменти