ФОРМУВАННЯ МОДЕЛІ ЖИТТЄЗДАТНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ АТП - Федотова, І. В.; Федотова, И. В.; Fedotova, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Запропоновано модель системи управління АТП на базі методичного апарату кібернетичного моделювання життєздатних систем. Обґрунтовано перехід від функціонального підходу до управління, використовуваного в концепції життєздатних си-стем, до більш прогресивного процесного підходу, що дозволить підвищити універсаль-ність розробленої моделі. Система управління підприємством представлена у вигляді суб’єкта (метасистеми) та об’єкта управління (операційного елементу), який запропоно-ваний у вигляді базових бізнес-процесів АТП.
ФОРМИРОВАНИЕ МОДЕЛИ ЖИЗНЕСПОСОБНОЙ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ АТП
DEVELOPMENT OF A VIABLE MANAGEMENT SYSTEM MODEL FOR MOTOR-TRANSPORT ENTERPRISES
Keywords: модель; система; життєздатна система; функціональний підхід; процесний підхід; бізнес-процес; самоорганізація; жизнеспособная система; функциональный подход; процессный подход; бизнес-процесс; самоорганизация; model; system; functional approach; process approach; business process; self-organization; viable system; 656.07