Пристрій для подачі палива в камеру згоряння теплового двигуна - Внукова, Наталія Володимирівна; Зіпунніков, Микола Миколайович; Козловський, Олександр Володимирович; Ханейчук, Катерина Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Пристрій для подачі палива в камеру згоряння теплового двигуна містить корпус з кільцевим каналом підведення вуглеводневого палива і порожниною, заповненою інертним носієм, пов'язаною з каналом, і встановлений в корпусі патрон гідриду інтерметалевого з'єднання, підключений до джерела водню. З метою підвищення ефективності спалювання палива, патрон розташований щодо стінки каналу з утворенням кільцевої порожнини, сполученої з вихлопом двигуна та атмосферою.
Keywords: тепловий двигун; двигунобудування; камера згоряння теплового двигуна; машинобудування