Технологія ремонту автомобільної дороги від Н-18 – Сахновщина – Ізюм – Куп΄янськ – КПП «Піски» на ділянці км 165+000 – км 185+000 з використанням бітумно-полімерних композицій для герметизації тріщин - Пушков, Ярослав Тимофійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі проаналізований експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено, що значення зусилля відриву та міцності зчеплення бітумно-полімерного герметика гарячого застосування з поверхнею асфальтобетону зростає зі збільшенням температури прогрівання його поверхні в зоні тріщини безпосередньо перед герметизацією, розроблено технології та організації виконання робіт з поточного дрібного, поточного середнього та капітального ремонтів автомобільної дороги, також розглянуті питання контролю якості виконання робіт, охорони праці та навколишнього середовища.
Keywords: тріщина; герметизація; бітумно-полімерні композиції; асфальтобетонне покриття; поточний дрібний ремонт; поточний середній ремонт; капітальний ремонт; адгезійний зв’язок