Розробка технології виробництва холодних асфальтобетонних сумішей на АБЗ, що реконструюється - Западнюк, Дмитро Петрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі наведено результати аналізу даних з літературних джерел, що стосуються питань використання холодних асфальтобетонних сумішей під час при влаштування дорожніх покриттів автомобільних доріг та їх ремонті. Розглянуто особливості складу та властивостей холодних асфальтобетонних сумішей, які повинні бути враховані при їх проектуванні, а також наведено відмінності холодних асфальтобетонів від традиційних гарячих, що широко використовуються. В дипломній роботі здійснені розрахунки бітумосховища, складів кам’яних матеріалів і мінерального порошку, а також наведені вимоги з охорони праці і навколишнього середовища. Виконані розрахунки технікоекономічних показників роботи асфальтобетонного заводу.
Keywords: бітум; розріджувач; рідкий бітум; мінеральні матеріали; холодна асфальтобетонна суміш; холодний асфальтобетон