Технологія автоматизованого проектування офісу транспортної компанії - Ксенофонтов, Єгор Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В першому розділі розглянули особливості роботи компанії, що займається перевезеннями вантажів. В другому розділі провели аналіз структури транспортної компанії. В третьому розділі розглянули та обрали методи прийняття рішень в умовах невизначеності та нечіткої інформації. В четвертому розділі зробили та розглянули структуру технології автоматизованого проектування офісу транспортної компанії. В п'ятому розділі створили комп'ютерну реалізацію.
Keywords: транспортна компанія; офіс; логістика; аналіз; база даних