Визначення ефективної технології транспортного обслуговування магазинів в умовах невизначеного попиту - Волошина, Анна Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «Сoop Group» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2026 році. Область застосування: Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки вантажів за допомогою автомобільного та залізничного транспорту в міжміському сполученні.
Keywords: доставка; ефективний варіант; швидкопсувні вантажі; математична модель; економічний ефект