Оптимізація логістичної діяльності підприємства - Бабазаде, Шамхал (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета випускної кваліфікаційної роботи - розробити заходи щодо оптимізації логістичної діяльності компанії ТОВ «Трансавтологістика». Щоб досягти поставленої мети, необхідно вирішити такі завдання: - вивчити теоретичні аспекти логістичної діяльності підприємства; - проаналізувати фінансову та економічну діяльність компанії ТОВ «Трансавтологістика»; - розглянути організацію логістичної діяльності компанії ТОВ «Трансавтологістика»; - провести аналіз логістичних витрат підприємства ТОВ «Трансавтологістика»; - запропонувати напрямки вдосконалення процесів логістики в компанії ТОВ «Трансавтологістика», провести розрахунок їхньої економічної ефективності.
Keywords: авто-транспортні послуги; фінансово-господарські результати; ефективність заходів; організація логістичних процесв