Поліпшення системи термостабілізації робочої рідини гідроприводів екскаваторів - Жаголкін, Валентин Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Кваліфікаційну роботу присвячено вирішенню актуальної проблеми підвищення ефективності експлуатації будівельних машин шляхом забезпечення їх експлуатаційної продуктивності. Здійснюється це за рахунок поліпшення системи термостабілізації робочої рідини гідроприводів екскаваторів. Метою роботи є підвищення ефективності експлуатації гідроприводу будівельної машини (на прикладі екскаватора четвертої розмірної групи) шляхом стабілізацією теплового режиму роботи його гідроприводу і вдосконаленням баку. Розглянуті питання охорони праці, визначення економічної ефективності.
Keywords: екскаватор; гідропривод; температура робочої рідини; гідробак; запобігання втрат робочої рідини