Розроблення інформаційно-телекомунікаційної системи для автоматизації функціонування транспортного порталу вантажоперевезень на основі case-технології - Ніконов, О. Я.; Нарожна, К. В.; Никонов, О. Я.; Нарожная, Е. В.; Nikonov, O. J.; Narozhna, K. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Проведено аналіз сучасних транспортних порталів з метою виявлення недоліків. Розроблено модель автоматизованої системи з метою покращення ефективності функціонування транспортного порталу вантажоперевезень. Розроблено спеціальний комплекс програмного забезпечення для автоматизації функціонування транспортного порталу вантажоперевезень на основі сучасних інформаційно- телекомунікаційних технологій.
Разработка информационно-телекоммуникационной системы для автоматизации функционирования транспортного портала грузоперевозок на основе case-технологии
Development of information and telecommunications system for the automation of the functioning transport trucking portal based of the case-technology
Keywords: 629.3:004.7