Визначення питомого електричного опіру сплавів на основі міді з метою їх сепарації - Єрьоміна, О. Ф.; Абдурахманов, Б.; Еремина, Е. Ф.; Yeryomina, E.; Abdurakhmanov, B. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2014)
З метою оцінки можливості електричної сепарації відходів мідних сплавів було проведено дослідження електропровідності бронзи і латуні. По єдиній методиці із застосуванням планування експерименту були приготовані зразки сплавів міді з найбільш поширеними легуючими елементами і досліджена їх електропровідність.
Определение удельного электрического сопротивления сплавов на основе меди с целью их сепарации
Definition electric resistivity of copper-based alloys with a view to separation
Keywords: електропровідність; мідні сплави; математичне планування експерименту; коефіцієнти регресії; электропроводность; медные сплавы; математическое планирование эксперимента; коэффициенты регрессии; electrical conductivity; copper alloys; mathematical planning of the experiment; the regression coefficients; 621.317.4