Геодезичні вимірні системи під час встановлення меж земельних масивів для здійснення цивільно-правових угод - Гулевич, Дмитро Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Використання геодезичних вимірних систем для встановлення меж земельних масивів для здійснення цивільно-правових угод . Визначення програмних засобів з обробки результатів геодезичних вимірювань та побудова цифрового картографічного матеріалу для встановлення меж земельних масивів для здійснення цивільно-правових угод. Програмні засоби для створенні цифрових планів. Методи дослідження – геодезичні вимірні системи, програмні засоби , ГІС-технологій комп’ютерна обробка отриманих геодезичним зніманням. Застосування сучасних геодезичних вимірних систем і геодезичного програмного забезпечення дає у сучасному геодезичному виробництві нові горизонти і нові можливості.
Keywords: геоінформаційні системи; геодезичні вимірні системи; програмні засоби обробки інформації