Критерії та модель вибору відеокамери - Петренко, Юрій Антонович; Корольков, Ігор Віталійович; Petrenko, Yuri; Korolkov, Ihor (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі здійснено аналіз стану систем відеоспостереження в Україні. На підставі аналізу та наявних публікацій визначена мета роботи: розроблення компʼютерної технології систем відеоспостереження, що дозволить знизити вартість та час, необхідний на вибір відеокамери, завдяки розробленню математичних моделей.
Criteria and model of choosing a surveillance equipment
Keywords: компʼютерна технологія вибору; відеоспостереження; математична модель вибору; computer technology of choice; video surveillance; security; the mathematical model of choice; 624.132.6; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.99.0.118