Підвищення ефективності системи управління запасами UAB «TENTERIS» при фінансових обмеженнях» - Груздєва, Світлана Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Аналіз існуючої системи замовлень товару на підприємстві UAB «TENTERIS» виявив недоліки. На основі цього аналізу, а також вивчення літературних та інтернет-джерел було розроблено комплекс заходів, спрямованих на покращення ефективності управління запасами. У рамках цього процесу було створено модель управління багатономенклатурними запасами за наявності загального обмеження. Впровадження цієї моделі дає економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; система управління запасами; АВС-аналіз; XYZ-аналіз