Удосконалення управління процесами ТО і ремонту автомобілів на підприємствах автомобільного транспорту - Аксютін, Данило Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – процес управління виробництвом послуг з технічного обслуговування і ремонту автомобілів. Предмет дослідження – управлінські дії та показники якості функціонування виробничого процесу технічного обслуговування і ремонту автомобілів. Мета роботи – підвищення якості технічного обслуговування і ремонту автомобілів на підприємствах автомобільного транспорту шляхом забезпечення ефективності функціонування системи управління виробництвом. Задачі досліджень: - виконати аналіз функціонування виробничих процесів та системи управління якістю послуг на підприємствах автомобільного транспорту; - розробити вимоги до моделювання системи управління виробничими процесами підприємств; розробити методику оптимізації плану виробництва послуг з обслуговування та ремонту автомобілів; - розробити методику планування процесів в системі управління виробництвом послуг з обслуговування та ремонту автомобілів; - визначити найбільш впливові складові системи управління якістю послуг з обслуговування та ремонту автомобілів. В роботі проведено аналіз виконаних раніше в країні і за кордоном робіт за проблемою, розроблені рекомендації по формуванню і функціонуванню систем управління виробничими процесами на підприємствах автомобільного транспорту.
Keywords: автомобіль; технічне обслуговування; ремонт; послуга; якість; виробничий процес; технології; технологічне устаткування; моделі управління; дослідження