Розробка ефективної транспортно-логістичної схеми доставки замовлень електронної торгівлі автомобільним транспортом - Чорна, Діана Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «Епіцентр» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2026 році. Область застосування: Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки вантажів за допомогою автомобільного транспорту в міжміському сполученні.
Keywords: доставка; ефективний варіант; транспортно-логістична схема; електронна торгівля; математична модель; економічний ефект