Удосконалення організації дорожнього руху на перехресті вул. Закревського Миколи - бульв. Володимира Висоцького у м. Київ - Фетісов, Максим Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт: процес дорожнього руху на перехресті вул. Закревського Миколи - бульв. Володимира Висоцького у м. Київ. Мета роботи: підвищення безпеки дорожнього руху на перехресті вул. Закревського Миколи - бульв. Володимира Висоцького у м. Київ. Методи дослідження: натурні спостереження транспортних і пішохідних потоків, аналітичний, моделювання. Отримані результати: проведено аналіз методів організації дорожнього руху; проаналізовано дорожні умови та особливості планування перехрестя; представлено результати обстежень параметрів транспортних та пішохідних потоків на перехресті; розроблено заходи з організації дорожнього руху для підвищення безпеки руху; розроблено заходи з адаптивного управління на перехресті; проаналізовано наслідки впровадження запропонованих заходів.
Keywords: організація дорожнього руху; адаптивне управління дорожнім рухом; перехрестя; транспортний потік; світлофорне регулювання