Визначення основних характеристик тягового електроприводу для електротракторів різних тягових класів - Сєріков, Георгій Сергійович; Сєрікова, Ірина Олексіївна; Sierikov, Georgy; Sierikova, Iryna (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі вирішено важливе науково-практичне завдання, що дозволяє підвищити конкурентні переваги виробників сільськогосподарської продукції з допомогою використання сучасних енергоефективних тракторів з електротрансмісією. Система керування тягового електроприводу є складником сучасного електротрактора четвертого тягового класу, що набув найбільше поширення та призначена для забезпечення руху в режимах різноманітного навантаження. Проведене дослідження електродвигунів сучасного електротрактора четвертого тягового класу. Електродвигун характеризується вхідними та вихідними параметрами, внутрішніми параметрами або параметрами стану, зовнішніми впливами.
Analysis of lithium-ion thermostabilization sys-tems traction batteries of electric vehicles
Keywords: трактор; гібридна силова установка; інформаційна система; система керування; електродвигун; функціональні можливості; tractor; hybrid power plant; information system; control system; electric motor; electric transmission functionality; 629.341; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.96.0.151