Дослідження ефективності системи доставки вантажів КФ «Солодкий світ» в роздрібну торгівельну мережу - Ленський, Руслан Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі представлено методику резервування провізних можливостей парку рухомого складу за рахунок кількісного збільшення. Визначено оптимізаційні показники роботи транспорту на маршрутах, на основі яких розраховано раціональну вантажність автомобіля, розраховано економічний ефект.
Keywords: втрати; ланцюг постачань; логістичні витрати; резерв; провізні можливості; штрафи