АНАЛІЗ МОЖЛИВОСТІ УНИКНУТИ НАЇЗДУ НА ПІШОХОДА ШЛЯХОМ СВОЄЧАСНОГО ГАЛЬМУВАННЯ - Сараєв, О. В.; Сараев, А. В.; Sarayev, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Розглянуто такі обставини дорожньо-транспортної пригоди, при яких водій, своєчасно застосувавши гальмування, встиг би зупинити свій транспортний засіб до лінії проходження пішохода або понизити швидкість до безпечної величини, щоб пропустити пішохода
АНАЛИЗ ВОЗМОЖНОСТИ ИЗБЕЖАТЬ НАЕЗДА НА ПЕШЕХОДА ПУТЕМ СВОЕВРЕМЕННОГО ТОРМОЖЕНИЯ
ANALYSIS OF POSSIBILITY TO AVOID A RUNNING-DOW ACCIDENT TIMELY BRAKING
Keywords: дорожньо-транспортна пригода; пішохід; наїзд; гальмування; експертиза; дорожно-транспортное происшествие; пешеход; наезд; торможение; экспертиза; road traffic accident; pedestrian; running-down accident; braking; examination; 656.08