Дослідження наслідків перенесення міжміської автостанції у місті Рівне. Ч. 2. Оцінка показників обслуговування користувачів автостанцій міським громадським транспортом - Хізанашвілі, Валерія Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У рамках роботи створено транспортну модель громадського транспорту міста Рівне у програмі PTV Visum. За її допомогою розраховано середній час і відстань пересування пасажирів, коефіцієнт пересадочності, пасажирогодини, транспортну роботу громадського транспорту та витрати на пересування до автостанцій і назад. Отримані результати дозволили охарактеризувати витрати пасажирів і транспортної системи, а також розробити рекомендації щодо оптимального розташування та облаштування автостанцій. Результати роботи можуть бути використані виконавчими органами влади для генерального планування та вдосконалення системи громадського транспорту м. Рівне.
Keywords: автостанція; громадський транспорт; пасажирські перевезення; транспортна модель; транспортний попит