Екологічні аспекти формування хімічних знань у ЗВО - Даценко, В. В.; Datsenko, V.; Даценко, В. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Проаналізовано досвід впровадження методичної системи формування еколого-хімічних знань у практику технічного ЗВО. Доведено, що підвищенню ефективності засвоєння студентами хімічних дисциплін сприяє наявність у них екологічної компоненти.
Ecological aspects of forming chemical knowledge in the university
Экологические аспекты формирования химических знаний в ЗВО
Keywords: вища технічна освіта; хімічні дисципліни; екологічний компонент; система хімічних знань; мотивація; higher technical education; chemical curriculum; the system of the chemical knowledge; ecological component; motivation; высшее техническое образование; химические дисциплины; система химических знаний; экологический компонент; мотивация; 54:378; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.89.0.126